Nya regler för gästlägenheterna – stängs för renovering

Snart blir gästlägenheterna ännu attraktivare.

Regler och avgifter för gästlägenheterna har nu anpassats till en ny städordning, till efterfrågan under heta perioder och till de förbättringar som redan gjorts (bredband) och som ska göras. Vi planerar för renovering och en del ny inredning under våren. Det innebär att vi måste stänga lägenheterna under en period. Det går inte att boka dem från 14 februari till 18 mars. Skulle arbetet gå snabbare återkommer vi omedelbart på hemsidan.


HYRES- och TRIVSELREGLER – GÄSTLÄGENHET
Som medlem i brf Stallmästaren har du möjlighet att hyra gästlägenhet. Perfekt för den som har ont om sängplats eller vill låta sina gäster dra sig tillbaka. Lägenheterna är till för nära och kära. När du hyr gästlägenheten förbinder du dig att följa de regler som föreningen har.
Det finns två gästlägenheter. En 2:a och en 1:a. Båda på Fågelbacksgatan 4 B.
Det finns sovplatser för 4 vuxna i 2:an och för 2 vuxna i ettan. Det finns 1 st barnsäng att låna – den bokas samtidigt som lägenheten. I lägenheterna finns utrustat kök och toalett med dusch. Till 2:an hör också en balkong med möbler.
Tillträde kan ske tidigast från kl 15:00 dag 1. Utcheckning senast kl 12 på avresedagen.
Hyreskostnad stora lägenheten
500kr/natt vid 1–2 nätter
450 kr/natt 3–10 nätter
Hyreskostnad lilla lägenheten
400 kr/natt vid hyra 1 – 2 nätter
350 kr/natt vid hyra 3 – 10 nätter
Betalning sker snarast genom insättning till bankgiro 5206–6842 som märks 208 054.
Du får ha max ha 2 aktiva bokningstillfällen. Antingen 2 olika tillfällen eller båda lägenheterna samtidigt.
Du kan boka som mest 10 dagar per bokningstillfälle.
Vid Jul- och nyårshelgerna, påskhelgen samt midsommarhelgen gäller särskilda regler
Du kan endast boka en lägenhet vid dessa helger.
Du kan boka max 6 dagar åt gången.
Om du bokat lägenheten, motsvarande helg, något av de två åren dessförinnan, får du boka tidigast 2 veckor i förväg.
Avsteg från ovanstående uthyrningstider kan göras efter beslut av styrelsen. Maila i så fall brf.stallmastaren@gmail.com.
Eventuell avbokning ska ske i så god tid som möjligt. Vid upprepad avbokning debiteras du för halva hyreskostnaden om det sker mindre än 2 veckor innan hyrestidens början.
Bokning sker genom att kontakta Birgitta Welinder tel. 0730–591029 eller Leif Welinder 0703–295533. Telefontid må – to 10.00 – 18.00 – ej röda dagar. Skicka gärna ett sms så blir du kontaktad.
Du kommer in i gästlägenheten med nyckel som erhålls enligt överenskommelse vid bokningstillfället. När dina gäster “checkat ut” ska nycklarna läggas i brevlådan som finns i trappuppgången.
Med hänsyn till allergiker är inte husdjur och rökning tillåtna i lägenheterna.
Gästlägenheten ska vara städad och iordningställd enligt städanvisning när gästen “checkar ut”. Det är brf Stallmästarens medlem som ansvarar för att städningen är genomförd enligt anvisningen. Lägenheterna storstädas varannan vecka av städbolag.
Du tar själv med lakan och handdukar. Städmaterial och toalettpapper finns i lägenheten.
Om något går sönder under din vistelse eller något annat oförutsett hänt, eller om du har frågor gällande gästlägenheten, skicka ett mail till brf.stallmastaren@gmail.com. Samma gäller även vid eventuella anmärkningar på städning.
Vid akuta fel kontaktas jouren på Riksbyggen 0771–860860

Vi hoppas att era gäster ska trivas i våra fina gästlägenheter.

Print Friendly, PDF & Email