Sommaren är här – glasskaféet har öppnat

Husets eget glasskafé har öppnat för säsongen – i delvis ny regi och med en utökad kafédel. ”Mypassionforcakes, kakor och frestelser”, drivs av två tjejer, Zilfije och Erolinda som verkligen brinner för att skapa godbitar till kaffet. Och glassen blir densamma som tidigare, Rönneholms fantastiska smaker.

Zilfie har långvarig erfarenhet från restaurangbranschen.

– Så när glassfabrikens ägare frågade om vi ville ta över kaféet och i samarbete med Rönneholmsglass svara för all servering var det ett självklart beslut, säger hon. Här ska vi utveckla något riktigt bra.

– Vi kommer naturligtvis att sälja Rönneholmsglass på samma sätt som tidigare. Men det blir samtidigt satsning på kakor och tårtor.

– Vi kommer varje dag försöka erbjuda något nytt, någon ny bakelse och tårtbit. Vi kommer variera på bakelser och tårtor för varje dag., som på tavlan där det står Dagens Tårta – Dagens bakelse. 

– Vi kommer baka en ny tårta varje dag som man ta med hem i bit eller fika på plats. Man kan också beställa tårtor, såväl traditionella som efter egna önskemål. Vi kommer erbjuda olika kaffesorter, vanligt bryggkaffe – latte – cappuccino och turkisk kaffe.

– Vi kommer också ta in våra albanska traditionella bakelser som tex Baklava. Vi kommer även ha baguetter och croissant fyllda med ost och kalkon. 

– Vi bakar allt själva från grunden- tårtor och bakelser allt inne i köket.

Zilfije och Erolinda

Fram till juni håller kaféet öppet på helgerna mellan 12 och 18 men också på dagar där vädret tillåter det. Efter juni blir det öppet varje dag.

Vi säger välkomna till Stallmästaren.

Kafeet finns på Facebook – Mypassionforcakes 

På Instagram – Mypassionforcakes 

Telefonnr är 079-051 83 50

Print Friendly, PDF & Email