Snabbare bredband – och billigare

Nya routern är till och med vacker att titta på.

Vårt nuvarande avtal med Telenor om bredband och tv går ut 1 juli. Efter genomgång av ett antal offerter och jämförelser med andra bostadsrättsföreningars avtal kom styrelsen fram till att vi fortsätter med Telenor – fast till lägre pris och med snabbare och bättre bredband.
Det nya avtalet gäller i tre år – de flesta andra bolag vill ha femårsavtal och det är lång tid i en snabbt förändrad tv-värld. Vi behåller också tv via kabel med rätt att kollektivt byta till ip-tv, dvs tv via bredbandet, under avtalstiden och utan extra kostnad. Enskilt kan man som tidigare beställa tv via bredbandet för en extra kostnad, på samt sätt som man beställer extra kanaler.
Avtalet innehåller tre stora nyheter:
Vi sänker föreningens kostnader med ca 95 000 kr.
Bredbandet blir snabbare, 500/500.
Vi får Telenors nya router – från 1 maj kan man ringa kundtjänst och beställa hem den. Men vill man ha kvar den gamla kommer den att fungera precis som tidigare. Vi lånar routern gratis, hade vi lånat den privat hade det kostat ca 995 kr.
Glöm inte: Alla som har Telenor i mobilen har rätt till personlig rabatt, Kombo-rabatt, som kan bl a kan utnyttjas för extra tv-kanaler. De är bara att ringa kundtjänst.

Print Friendly, PDF & Email