Nytt från Stallmästaren

Klart för loppis…

2 September blir det loppis på innergården mellan kl 10 och 15. Ett tiotal säljare från huset har anmält sig. Det finns plats för fler. Var och en tar med sig ett eget bord till den långa gången. Placering från ingången vid Edvard Lindahlsgatan så långt som behövs. Vi skyltar utmed gatorna och förhoppningsvis på kundtavlorna i närliggande mataffärer. Innerstadens lokaltidningar är informerade.

…med Happy Hour på Pizzeria Pappagallo

Den nye krögaren på pizzerian har utlovar sänkta priser under loppisdagen mellan 11 och 15. Utmärkt tillfälle att testa, särskilt som krogen numera även ska ha öppet för luncher.

Läsecirkel, historiecirkel eller matcirkel eller..?

Det har ju tidigare uttryckts önskemål om att starta läsecirkel i Stallmästaren. Nu får vi chansen. Och kanske inte bara bokintresserade. Måndag 18 september kommer Laila Callegari från Vuxenskolan för att berätta om olika cirklar och så vidare, hur man gör när man bildar en studiecirkel, hur man får den att fungera, vilken hjälp Vuxenskolan kan ge och så vidare. Det här är en bra chans att se om man delar intresse med flera andra här i föreningen och att framöver kunna utveckla sina specialintressen. Ta vara på möjligheten! Du kanske till och med hittar någon som vill spela canasta någon dag i veckan? Plats: Lokalen innanför pizzerian. Tid 18.00

Stallmästare i golf

Vi har sett att många i föreningen spelar golf. Så varför inte göra det tillsammans någon dag i höst. Vi skulle kunna kora årets Stallmästare. Ar du intresserad så skicka ett mejl till styrelsen brf.stallmastaren@gmail.com eller lägg en lapp i brevlådan vid pizzerian.

Hjärt- och lungräddning

Det finns en möjlighet att ordna en tvåtimmarskurs i hur man agerar vid hjärtstopp. Finns intresse för det så gäller samma typ av intresse- anmälan som för golfen. Det räcker med en liten grupp för att få hit två specialister för att lära oss.

Överlåtelser

Senaste rapporterade försäljningar: 3:a 2 640 000 kr, 3:a 2 600 000 kr.

Och så hoppas vi på en förlängd sommar och skön höst!

// Styrelsen

Print Friendly, PDF & Email