Mästare i golfen

Sex som gjorde upp om titeln Årets Stallmästare i golf: Inger Augrell, Birgitta Pamp, Anders Augrell, Torsten Pamp. Leif Olsson och Mats Ackerstedt.

 
Det blev ingen ny Stallmästare i golf 2019. Det blev en gammal. 
Och kampen om pokalen blev nästan en upprepning av fjolårets. Han som i fjor köpte det fulaste pris han kunde hitta fick vackert gå hem med det igen.
 
Årets mästerskap var lagt på en lördag för att även de ”yngre” skulle ha chans att utmana Husets gamla golfare. Och tävlingsledningen hade en del greenfeebiljetter åt dem som är medlemmar i andra klubbar. Men kanske hade hotet om regn skrämt bort några och efter återbud på grund av skada var det sex förhoppningsfulla som slog ut på första tre på Malmö-Burlöv GK.
Det blev en perfekt golfdag. Sol, bra temperatur och lagom med vind bäddade för bra scorer. Och det blev det, liksom en tuff kamp mellan främst Mats Ackerstedt och fjolårsvinnaren Torsten Pamp. Efter nio hål ledde Mats med 3 slag. Sen gick det som i fjor. Mats tappade på ett par hål. Samtidigt hittade Torsten spelet och med hjälp av några par på slutet gick han in med fyra slag bättre än Mats. Övriga fick räkna sig som bra treor.
 
Tävlingsledningen räknar med ett nytt mästerskap nästa år – och ni som missade årets av olika skäl, mejla gärna önskemål om plats och tid. 
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email