Julbrev – december 2017

…och så var vi inne i veckorna när vi njuter av julgran, lampor och ljus – och hoppas att batteriet i brandvarnaren är laddat.

Årets julbrev har lite blandat innehåll:

Styrelsen: Vår ordförande Rolf Jönsson är sedan ett par veckor sjukskriven och beräknas inte vara på plats förrän i början
på nästa år.
Med anledning av detta så tar vice ordförande Kaare Hansson över ordförandeklubban i avvaktan på Rolfs återkomst.
Har ni behov av att direkt komma i kontakt med ordföranden eller styrelsen, är mailadressen:
kaareh@telia.com alternativt
brf.stallmastaren@gmail.com

Ekonomin: Vi har förhandlat fram ett nytt treårsavtal med Eon. Det blev en sänkning av kilowattpriset, väldigt knapp, men ändå. Än intressantare är dock en möjlig förändring av kostnaden gällande elnätet för hushållen. Vi håller på och undersöker ett projekt som, om de preliminära siffrorna håller, skulle innebära märkbart lägre privata elräkningar. Vi hoppas kunna komma med ett förslag till årsmötet 25 april.
Vi äger ju själva vår mark och påverkas inte av de stora höjningar av tomträtterna som signalerats för kvarteren runt omkring. Hur det kommer att påverka lägenhetspriserna i närområdet kan man bara spekulera om, men våra månadskostnader kommer nog att framstå som allt bättre.

På nöjessidan: Nu har vi både bridgeklubb, canastaspel och bokcirkel i våra lokaler intill pizzerian. Ett första intryck är att det blivit ett stort plus rent socialt. Här finns dessutom plats för fler aktiviteter. Det är bara att komma med förslag.

Julsopor: En container till julklappspapper placeras ut vid ingång 4B den 22 dec och hämtas 27. Container till julgranar ställs upp på samma plats 12 januari och hämtas 15.

Senaste överlåtelser: 3:a på 72 kvm 2 025 000 kr, 3:a på 72 kvm 1 915 000 kr, 4:a på 110 kvm 2 695 000 kr.

God Jul och Gott Nytt År
/Styrelsen

Print Friendly, PDF & Email