God Jul alla Stallmästare

December 2019. I’m dreaming of a white Christmas… Minns ni förra året – då blev drömmen plötsligt sann. Lite extra ljus, en extra krydda till julstämningen. I väntan på en upprepning i år är granen tänd, det lyser från vårdträdets inramning och på balkonger glittrar ljusslingorna. Så förvandlar vi utan hjälp från ovan decembermörkret till en vacker årstid och vi kan med glädje se fram emot vintersolstånd, julhelg och nyår. Och mot ett nytt fantastiskt år för Huset. För det gamla har varit bra. Vår resa mot det bästa boendet mitt i Malmö har tagit flera steg; De sista gamla hissarna är utbytta, gemensam el gav lägre elkostnader, laddboxar gjorde garaget till en plats för den nya tidens bilar, vi fick bättre bilder i tv genom digital-tv (om någon missat det så ska de digitala tv-kanalerna numera finnas på kanal 1-15 medan de analoga ligger på 21 och framåt), bredbandet blev gratis för alla, ip-telefoni sänkte kostnaderna för de fasta telefonerna och projektet med närvarostyrd, förbättrad belysning har påbörjats.

Allt utan att vi behövt höja månadsavgifterna. Och de blir oförändrade även nästa år.

På nöjessidan har bridgeklubben fått nytt liv, canastaspel och läsecirkel har fortgått som tidigare. Gemensamhetslokalen har i dagarna fått en mediautrustning som ska utnyttjas av styrelsen samt till utbildning, föredrag mm. Samtidigt har pizzerian installerat storbilds-tv och hoppas bli en träffpunkt vid stora sportevenemang.

På gång: Container för julpapper ställs ut 23-27 december mellan entréerna till Fågelbacksgatan 4A och 4B. Container för julgranar ställs ut 10-20 januari på samma plats. Nästa års stämma blir 22 april. Kallelse kommer senare. 

God Jul och Gott Nytt År

/Styrelsen

Print Friendly, PDF & Email