Frissan

Efter 27 år som husets egen frissa har nu Britt-Marie Westerlund lämnat över salongen och avtackades med skumpa och blommor av styrelsen och med ett konstverk av en trogen kund.

Kaare kom med skumpa och Helen med blommor från styrelsen


Britt-Marie kom till Stallmästaren när huset var nytt. Ja, nästan tidigare än så. För medan bygget pågick gick hon in och frågade några av hantverkarna vad de höll på med. Vad det skulle bli mer än restaurang. Servicebitar som frisör, fotvård och reception till de blivande lägenhetsinnehavarna var svaret. Resten är historia. Britt-Marie anmälde intresse för salongen. Vem som gjorde största klippet, Britt-Marie eller Huset är frågan. I 27 år har hon klippt, färgat, permanentat – och lyssnat. Som den bästa kurator. Eller som ordförande Kaare sa när han överräckte skumpan:- Jag har till och med haft funderingar på hur det skulle vara att få med dig i styrelsen. Du vet ju allt om alla i huset.

Ganska rörd blev Britt-Marie när en av de trogna kunderna i huset, Margareth Hansson (Magganskonst på Instagram), överlämnade en av sina egna målningar som ett stort tack. Och vi instämmer: Tack för alla goa stunder i frisörstolen.

Husets konstnär Margareth kom med tavla.


PS. Den 2 maj öppnar officiellt den nya frissan. Vi återkommer med presentation.

Print Friendly, PDF & Email