Festlig loppis

Loppisjägare med storviltsfynd!

Strax innan startskottet gick kl 10.00.

Årets loppis blev en riktigt lyckad gårdsfest med ett 15-tal utställare och dubbelt så många besökare som förra årets. Detta trots att de lokala gratistidningarna inte hade nämnt oss i sina kalendertips.
Nästan hela gången från Edvard Lindahlsgatan till ingången vid Fågelbacksgatan 4A var fylld med säljarbord – som innehöll i princip allt som en loppis ska. Från skridskor till konsthantverk och hemodlade växter.

Bäst att kolla in grannens utbud när det blev lite lugnare under lunchtid

Fiskegrejer, spön, rullar och drag var mycket attraktiva liksom de mest udda prylarna. En gammal damcykel som fungerat som loppisskylt vid Fågelbacksgatan blev såld av bara farten – nästan innan själva loppisen skulle börja.

Gammal cykel nyttjades som skylthållare, men blev såld innan loppisen startade!

Riksbyggen bjöd på lördagsgodis och många lockades av Pappagallos loppispriser – en pizza plus öl eller vin för 100-lappen. Störst succé gjorde nog husets egen glassfabrik, Rönneholms glass, som bjöd på tre fantastiskt goda glassar och en supersmarrig jordgubbssorbet. Det var inte många som gick förbi glassbordet utan en bägare eller ett fat med färgglad blandning – några fick till och med påbackning. Stort tack, kära glassfabrik!
PS. Många frågade om var man kan köpa Rönneholms-glassen till ett kalas eller liknande. Det går bra att beställa direkt hos grabbarna i glassfabriken en eller ett par dagar i förväg: 070 776 04 44

 

Print Friendly, PDF & Email