Lär dig mobil, surfplatta mm.

Ta chansen – lär dig använda mobil och surfplatta eller dator.

Vi planerar att under våren starta it-utbildning i vår gemensamhetslokal – och den ska vara på ett så enkelt och lättfattligt sätt att alla ska kunna vara med. Även du som aldrig har öppnat en padda/surfplatta ska kunna få hjälp att komma igång, spelar ingen roll om du är 60 eller 100 år. Att ”prata” med barnbarnen på Facebook eller skicka födelsedagshälsning till bästa vännen, beställa medicin eller kanske till och med fixa alla räkningar från favoritfåtöljen – att kunna använda surfplatta öppnar alla möjligheter.

Vi kommer att samarbeta med föreningen SeniorNet Malmö, som en gång startades av en statlig it-kommission.

Det är tänkt att bli både individuell handledning och kurser med 4-8 deltagare.

Men först av allt blir det ett informationsmöte där SeniorNet berättar mer om vad kurserna innehåller och hur den individuella handledningen, så kallat it-café, ser ut.

Att bli medlem i SeniorNet kostar bara 250 kr per år, en tredagars kurs 450 kr. Är man inte medlem kostar kursen 600 kr.

Så välkomna till informationsmötet ( kostar inget) i gemensamhetslokalen innanför pizzerian måndag 10 februari kl 13.00.

Dags att hoppa in?

Anmäl dig gärna i förväg på tel 0709 64 64 00 eller 0705 25 68 17 eller brf.stallmastaren@gmail.com

Vad vill du lära dig? Kryssa för vad du är intresserad av och lämna lappen antingen i föreningens brevlåda utanför frisersalongen eller mejla info@brfstallmastaren.se eller ta med den till informationsmötet. Det är bara en intresseanmälan och inte alls bindande, mest för att vi vill veta hur stort intresset är.

O Jag vill lära mig använda mobil (vanlig android)

O Jag vill lära mig använda surfplatta (vanlig android)

O Jag vill lära mig iPad

O Jag vill lära mig iPhone

O Jag vill lära mig dator

//Styrelsen

Print Friendly, PDF & Email