Blandad loppis med glass och pizza

 
Årets loppis hade vi lagt till 7 september. Samma dag som halva stan hade bestämt sig för att sälja gamla prylar. Det var loppis på Regementsgatan, i Slottsparken, på Borgmästargården och några ställen till. Bra eller dåligt för oss? Svårt att säga men vi hade satt upp ett 50-tal lappar i närmsta omgivningen vilket gav ungefär lika många besökare som förra året. Tiotalet säljare på gården erbjöd ganska brett utbud och som vanligt var det barngrejer som gick bäst.
Eller näst bäst. 
För populärast var gratis glass. Husets egen glassfabrik, Rönneholms Glass, hade skänkt 20 liter glass som portionerades ut i Rönneholms bägare. När loppis stängdes var de sex stora glasskärlen med lika många smaker tömda. Efter provsmakningen tog flera kopior på fabrikens mobil-nummer – det går nämligen att beställa direkt och hämta i Huset om man vill ha en riktigt smarrig dessert till den stora middagen eller barnkalaset. 0707-760444. Man hittar glassfabriken även på nätet: ronneholmsglass.se
Pizzeria Pappagallo hade loppispriser på mat och dryck och noterade fördubblad försäljning jämfört med en vanlig vardag.
 
//Loppisgruppen
 
Print Friendly, PDF & Email